Podjetje en Vogue Sculptured Nails obstaja, da ostaja na vrhu!
Naš cilj je biti več kot samo proizvajalec. V naših produktih se skriva zgodba, ideja in želja o edinstvenih izdelkih, ki je enako močna kot takrat, ko se je porodila. Stremimo k temu, da smo preprosto najboljši. S svojimi izdelki vam pomagamo doseči vrhunske storitve v manikiri.

NEKAJ IZJEMNIH LASTNOSTI MODELIRNIH GELOV en Vogue

 • PROŽNOST in TRDNOST

  Geli omogočajo premikanje z rastjo naravnega nohta, zato ne prihaja do odstopanja gela od naravnega nohta, do lomljenja nohtov ali do pokanja le-teh ob obremenitvah. Omogočajo tudi popolno prileganje na naraven noht in dajejo občutek lahkosti.

 • BREZ VONJA

  Geli ne vsebujejo toksičnih sestavin, zato so brez vonja in škodljivih toksičnih hlapov. So ekološko naravnani, varni tako za stranke kot tudi za oblikovalce nohtov. Ker niso hlapljivi, so primerni tudi za wellnes in spa centre.

 • NEPREPUSTNOST

  Geli ne prepuščajo vlage in zraka, zato ni možno, da bi se preko geliranega nohta okužili z glivicami ali drugimi mikroorganizmi. Ne prepuščajo barve, zato ni možno, da bi na gelu ostali madeži zaradi lakiranja z barvnimi laki.

 • NE RUMENIJO

  Geli na sončni svetlobi ne porumenijo. Zagotavljajo naraven videz več tednov, ne da bi spremenili barvo.

 • BREZ VEZIVNEGA SREDSTVA (brez primerja)

  Pri izdelavi gelov se ne uporablja škodljivih kemikalij, ki bi lahko poškodovale naravne nohte. Dolgotrajna uporaba vezivnega sredstva povzroči tanjšanje nohtne ploščice, lomljenje naravnega nohta ter možnost trajnih poškodb nohtnega matriksa.

 • BREZ GROBIH KEMIKALIJ

  Geli ne vsebujejo acetona, formaldehidov, metilen klorida, mono metil metakrilata, toluena in ksilena. Zaradi tega so popolnoma varni za stranke kot tudi za oblikovalce nohtov.