Podjetje CvelbART, Stanislav Cvelbar s.p., ponosno predstavlja novost na slovenskem tržišču…kanadsko kozmetično blagovno znamko “en Vogue”, namenjeno kozmetičnim salonom in nohtnim oblikovalcem. En Vogue Slovenija team sestavljamo 3 kozmetični strokovnjaki. Že vrsto let delujemo na področju manikire, tako da nam je slovensko tržišče dobro poznano. Vedno stremimo k novostim in izboljšavam in tako nas je poslovna pot zanesla tudi do kanadskega podjetja en Vogue, v katerem smo videli priložnost, da nekaj dobrega doprinesemo na slovensko manikirno tržišče. Navdušeni smo nad izdelki en Vogue, nad njihovo preprosto uporabo, njihovo vzdržljivost na nohtih in kar je najpomembneje, nad njihovo zdravstveno in ekološko neoporečnostjo. Že pri odprtju emblalaže boste prepoznali, da je to pravi izdelek za Vas in Vaše cenjene stranke.

Tu smo za Vas…da Vam pomagamo doseči vrhunske storitve v manikiri.

CvelbART, Stanislav Cvelbar s.p.

 

Podjetje en Vogue Sculptured Nails predstavlja visoko kakovostne izdelke, ki so ustvarjeni z najnovejšo tehnologijo, s čimer zagotavljamo revolucionarne rezultate na področju manikire.

Po raziskavah in spoznanjih na področju polimerne znanosti smo zasnovali tudi gele en Vogue. Karakteristike naših gelov so zasnovane tako, da oblikovalcu nohtov omogočajo lahko uporabo, najpomembneje pa je, da s svojimi lastnostmi omogočajo varnost, vzdržljivost in popolnoma naraven videz nohtov. Geli so med drugim sestavljeni iz dolgih polimernih verig, s čimer nohti po uporabi gela pridobijo popolnoma naraven izgled in ohranjajo svoje primarne lastnosti. To pomeni, da se geli z rastjo nohtov ali pod mehanskimi obremenitvami upogibajo. Geli en Vogue Sculptured Nails se ponašajo tudi z neverjetno lahkostjo in tako stranki omogočijo občutek resnično naravnih nohtov.

S svojim delovanjem skrbimo tudi za ekološko neoporečnost; s svojo tehnologijo smo pridobili znak »Green tehnology«, ponašamo pa se tudi z nagrado »Clean Air Award« za dosežek na področju napredne UV-polimerne tehnologije.

Podjetje en Vogue Sculptured Nails stremi k visokim standardom proizvodnje, zato od oblikovalcev nohtov pričakuje, da zahtevajo vrhunsko kakovost. Prav visoka pričakovanja glede materiala, s katerim ustvarjajo oblikovalci nohtov, podjetje vodijo k nenehnim izboljšavam.

“Simply the best”

podpis
Arlene Rushworth
President, en Vogue Sculptured Nail Systems Inc.